Om KJ Tennis

Kenneth Jessen (KJ) – årgang 1971 – Professionel Tennis Coach.

– Internationalt niveau i tilgangen til
personlig udvikling og coaching af tennisspillere.

KJ motiverer og giver spillerne selvtillid og kampgejst, så de tror mere på sig selv på tennisbanen og uden for banen.

KJ giver spillerne mulighed for at lære sig selv bedre at kende, og derved stor mulighed for at blive en bedre tennisspiller.

KJ har på egen krop prøvet, hvad man IKKE skal gøre, og hvad man SKAL gøre, for at rykke sig i positiv retning. Ikke kun på banen, men også uden for banen. Med masser af erfaringer fra succeser og fejltagelser i sit eget liv, er KJ meget ærlig og personligt engageret, og direkte i sin tilgang til arbejdet som coach. KJ gør alt for at guide spilleren i positiv retning.

På ITF worldwide Coaches Conference 2017 i Bulgarien, blev det bekræftet, at KJ bruger samme teknikker, som størstedelen af trænerne på ATP Touren og WTA Touren.

KJ´s primære målgruppe er turneringsspillere U12 til U18.

KJ´s spidskompetance er at ”se” spillerens person, og bygge en tennisudvikling op ud fra denne person. Dette giver den unge spiller lyst til og mod på udvikling, hvilket skaber selvtillid såvel på banen samt udenfor banen. KJ´s måde at se de unge på, skaber en forståelse hos spilleren, at personen selv er god nok og, at tennistræningen går ud på at udvikle sig selv, ud fra det potentiale spilleren allerede har i sig som menneske og som spiller. Ikke at skulle være noget andet, eller træne sig til, at være noget andet end man er. Men at den unge har det hele i sig selv og, at det blot skal udvikles ud fra den unge selv, i den unge selv.

Det korte af det lange:

Den unge spiller føler sig set og forstået af KJ, hvilket skaber motivation og kampgejst.

I sin træning bruger KJ det fakta, at tennis kan ses som en parallel til livet, hvor vi alle skal lære at leve med såvel op som nedture.

Når spilleren tager ansvar for at udvikle sit  potentiale, kan KJ være den afgørende forskel på vejen mod succés.

KJ´s trænerstil betyder naturligvis, at han er en særdeles engageret og fokuseret træner, som de unge ikke kan løbe om hjørner med (sagt med et skævt smil).

Den tekniske del af træningen er ud fra The McCraw Method, og benarbejde ud fra The Bailey Method.

 

 

Internationalt niveau i tilgangen til personlig udvikling og coaching af tennisspillere!